domingo, 16 de enero de 2011

ES BUSQUEN

ES BUSQUEN

 Joan Margall                                Ramon Mascort                                           Maria Ferrer
Tinet Alcalde                                 Propietari Camping Castell Montgri              Regidora de Medi Ambien



La diputació aporta als ajuntaments quantitats de diners per mantenir en bon estat els camins rurals i l'ordenació urbanística en l'Art. 141-5, diu que els càmping s'aran càrrec del manteniment dels camins  rurals perifèrics a aquests.
Per la qual cosa, es busquen per recordar-los a Joan Margall i Maria Ferrer, que quan van acceptar el càrrec d'alcalde i regidora, per la qual cosa cobren un bon sou i van prometre o van jurar   per la seva consciència i honor complir fidelment l'obligacions del càrrec i Ramón Mascort, propietari del càmping Castell Montgrí el qual esta circumval·lat pels camins rurals, Cami Vell, Cami  del Mas  Figueras i el Cami  de Mes Ramades o del Mas Soley, sap de l'ordenació urbanística en l'Art.141-5,
Foto nº 1

 La foto NÚM. 1, és l'estat d'un camí rural



La foto NÚM. 1, és l'estat d'un camí rural i la NÚM. 2, és l'estat d'un camí rural perifèric al càmping del “MECENES” R. Mascort  i com podran comprovar aquests tres es passen la normes i promeses o juraments per on s'aguanten les ampolles.
Per aquests camins han de passar 11 famílies per anar a les seves cases i  visitants o amics. Mes endavant els dire moltes mas coses d'aquests tres mosqueters incumplidors de les normes i deures, en una pagina que inaugurés en Internet


JOSÉ  FORTEA  FABRA   D.N.I. 36376128-H
Document amb Word

8 comentarios:

  1. Felicitats Sr. Fortea, ja està arreglat el cami. Es trist que s'ha de denunciar per tsal de que els politics de Torroella facin la seva feina, però sempre tart.
    Bona feina
    Felicitats per la feina a tot

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. sr fortea, ara estava perden el temps mirant aquesta denuncia que a possat voste amb el tema de les bicicletes pel passeig maritim que segons voste no hi podem passar.
    no se com es pot ser tan caradura (com voste es el primer de passari amb la seva bicicleta)
    qui es pensa que es voste???? es mes que els altres???

    una cordial salutacio.
    el seu vei.

    ResponderEliminar
  4. Escolta, Josefina, podria donar la meva critica opinió al teu mail, però no ho fare,
    després d'entrar en vigor el 2008.06.23 la normativa que prohibeix la circulació de bicicletes per voreres i el passeig, cap honrada sincera, persona pot dir, com tu, que m'ha vist passejar en bicicleta pel passeig o vorera, perquè mai ho he fet i dir-te que els comentaris que es manen sense nom cognoms i mail, seran esborrats, és a dir em escombraries humana, no vull saber res per por de ser infectat. J. FORTEA DNI 36376128-H

    ResponderEliminar
  5. mes igual que esborri tots els meus comentaris, jo domes donc la meva opinio de voste:
    que es un mentider
    un farçant
    i una autentica basura per aquet bonic poble
    estariem molt be sense persones com voste

    una codial salutacio.
    el seu vei.

    ResponderEliminar
  6. Crec que esta fent una bona feina,Sr Fortea,fen saber totes aquestes coses,i crec que entre Torroella i l'Estartit n'hi ha varis "MECENES" que s'ho couen tot entre ells,arreclant-ho tot amb "REGALS" i permisitats.....i la poblacio s'ho calla!

    ResponderEliminar
  7. sr fortea, lo que hauria de explicar tambe es que alesores voste complia amb el carrec de director del camping castell moltgri i que tota la paperasa passava per les seves mans.
    si tot aixo es veritat perque no ho va dir alesores? com es que o va permetre??
    aaaiiiiiiiiii fortea que es fa vell....
    ja esta perdent els trucs..............
    vinguen de unaltre persona que no fos voste encara mo creuria tot aixo, pero vinguen de voste!!! un mentider, un farsant i siguen la basura de aquet poble, li recordo que ningu el pot veure que lan fet fora de bars i restaurants fints i tot de casa seba (vinguen de una persona aixins no mo crec) es un mentider voste esta emprenyat perque tambe el varen fotre al carrer de la feina i encara li cou.

    salutacions.
    el seu vei.

    ResponderEliminar
  8. el "mecenes" sempre sa cuidat de tenir contents els veins del castell montgri,sobretot per nadal,que els hi porta el seu regalet a cadascu,apart de alcalde,policia,advocats,"concejales" i gen que sempre el pugui treure d'algun apur.....ha fet sempre el que ha volgut on ha volgut...

    ResponderEliminar